ΜΙΚΡΟΑΚΟΥΣΤΙΚΟ ΨΕΙΡΑ SPY - ΕΝΑΣ ΑΣΣΟΣ ΠΟΥ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΚΡΥΒΕΙ ΣΤΟ ΑΥΤΙ ΤΟΥ!

Ένα μικροσκοπικό αντικείμενο αλλά με πολύ μεγάλη αξία ,δίνει πλέον τη δυνατότητα της αόρατης επικοινωνίας μέσα από ένα κινητό τηλέφωνο . Πρόκειται , λοιπόν, για το μικροακουστικό spy. Ένα σχετικά καινούργιο προϊόν το οποίο απευθύνεται κυρίως σε μαθητές και σε φύλακες ασφαλείας. Αλλά όχι μόνο.. Τη συσκευή αυτή μπορούν, επίσης, να την χρησιμοποιήσουν όσοι θέλουν να λαμβάνουν πληροφορίες για οποιαδήποτε ζητήματα, χωρίς ωστόσο να γίνεται αντιληπτό από τους άλλους γύρω τους. Για παράδειγμα , πολλοί μπορούν να το χρησιμοποιήσουν σε τυχερά παιχνίδια στο casino ή σε πόκερ και άλλα παρόμοια παιχνίδια με τράπουλα.
Το συγκεκριμένο προϊόν αποτελείται από τον πομπό, και το ασύρματο μικροακουστικό. Ο πομπός προορίζεται στο να συνδεθεί με το κινητό τηλέφωνο και λειτουργεί με τον ίδιο τρόπο που λειτουργούν και όλες οι υπόλοιπες Bluetooth συσκευές. Η λειτουργία της συσκευής είναι πολύ απλή. Το μικροακουστικό τοποθετείται στο αυτί του χρήστη ενώ ο πομπός συνδέεται με το κινητό τηλέφωνο. Ο χρήστης καλεί με το κινητό του το άτομο το οποίο θα του παρέχει τις πληροφορίες. Ένα πολύ σημαντικό πλεονέκτημα της συσκευής αυτής είναι ότι ο χρήστης έχει την δυνατότητα να μιλάει στο άλλο άτομο και να του κάνει τις απαραίτητες καθοδηγητικές ερωτήσεις. Είναι προφανές πως αυτή η συγκεκριμένη ιδιότητα εξασφαλίζει την καλύτερη επικοινωνία μεταξύ των δύο ατόμων. Με τον τρόπο αυτό αποφεύγονται οι παρεξηγήσεις, οι συγχύσεις αλλά και οι καθυστερήσεις.
Το να έχεις μια τέτοια συσκευή στη διάθεση σου είναι από μόνο του ένα πλεονέκτημα. Ωστόσο, το μικροακουστικό spy έχει αρκετές ιδιότητες οι οποίες το καθιστούν πραγματικά πολύτιμο. Αρχικά, το ακουστικό είναι μικροσκοπικό. Είναι πάρα πολύ δύσκολο για κάποιον που κοιτάζει το αυτί του χρήστη να διακρίνει ότι το φοράει. Επίσης, η τεχνολογία από την οποία είναι κατασκευασμένο δεν επιτρέπει τον ήχο να βγαίνει προς οποιαδήποτε άλλη κατεύθυνση, παρά μόνο προς την κατεύθυνση του τυμπάνου. Τελευταίο αλλά εξίσου σημαντικό πλεονέκτημα αποτελεί το γεγονός ότι είναι ασύρματο. Αυτό απαλλάσσει τον χρήστη από κακουχίες με καλώδια και από έγνοιες και άγχος μήπως φανεί τίποτα.
Το μικροακουστικό spy ήρθε με σκοπό να καταργήσει τον παλιομοδίτικο τρόπο κλεψίματος με σκονάκια και αντιγραφές με ένα πολύ πιο ασφαλή ,γρήγορο και πρακτικό τρόπο. Οι τιμές του είναι αρκετά προσιτές αν σκεφτεί κανείς όλα αυτά που προσφέρει αυτό το προϊόν. Ήρθε να φέρει την επιτυχία σε διάφορα τεστ και εξετάσεις, παιχνίδια και επιχειρήσεις, και να διώξει το άγχος και την έλλειψη αυτοπεποίθησης.