Πού και πώς χρησιμοποιείται το μικροακουστικο spy

Το μικροακουστικο spy μοιάζει με τα ακουστικά handsfree του κινητού σας – έχει όμως μια μεγάλη διάφορα. Το μικροακουστικο spy MagicEar™ είναι ασύρματο και μπαίνει μέσα στο αφτί σας. Αυτό σημαίνει πως μόνο εσείς γνωρίζετε πως φοράτε ένα ακουστικό handsfree. Οποιοσδήποτε σας κοιτάξει δεν μπορεί να καταλάβει πως μέσα στο αφτί σας υπάρχει ένα μικροακουστικο!

Το ασύρματο μικροακουστικο spy δέχεται το σήμα από έναν πομπό ο οποίος είναι κάτω από τα ρούχα σας ή μέσα στη τσέπη σας. Ο πομπός αυτός συνδέεται με το κινητό σας τηλέφωνο. Δηλαδή, κρατάτε κάτω από τα ρούχα σας το κινητό σας τηλέφωνο μαζί με τον πομπό, βάζετε το μικροακουστικό spy MagicEar μέσα στο αφτί σας, και είστε έτοιμοι να συνομιλήσετε με οποιονδήποτε!

Είναι ακριβώς το ίδιο πράγμα όπως όταν μιλάτε με τα handsfree του κινητού σας. Μόνο που κανένας γύρω σας δεν θα γνωρίζει πως μιλάτε με κάποιον – γιατί κανένας δεν μπορεί να δει το ασύρματο μικροακουστικο spy που έχετε βάλει μέσα στο αφτί σας.

Εκτός αυτού, ο πομπός που έχετε κάτω από τα ρούχα σας εμπεριέχει ένα μικρόφωνο υψηλής ευαισθησίας. Μιλώντας χαμηλόφωνα μπορείτε να έχετε μια κανονική συνομιλία μέσω του κινητού σας τηλεφώνου! Δηλαδή μπορείτε να κάνετε ερωτήσεις (μιλώντας πολύ χαμηλόφωνα για να μην σας ακούσουν οι γύρω σας, πιθανόν βάζοντας και το χέρι μπροστά στο στόμα σας για να καλυφθείτε) και μετά να δέχεστε απαντήσεις μέσω του μικροακουστικού που έχετε μέσα στο αφτί σας!

Παρακάτω σας παρουσιάζουμε ένα σενάριο:

quote Στις 9 το πρωί γράφετε κάποιο διαγώνισμα. Πέντε λεπτά πριν μπείτε στην αίθουσα, επισκέπτεστε την τουαλέτα, φοράτε το μικροακουστικό spy (το βάζετε μέσα στο αφτί σας), συνδέετε τον πομπό με το κινητό σας, τα τοποθετείτε κάτω από τα ρούχα σας και παίρνετε τηλέφωνο αυτόν που θα σας δίνει τις απαντήσεις. Στη συνέχεια μπαίνετε στην αίθουσα. Από αυτή τη στιγμή έχετε στο αφτί σας μια μαγική συσκευή. Εσείς κάνετε ερωτήσεις, και το άτομο που βρίσκεται στην άλλη γραμμή σας δίνει τις απαντήσεις. Απαντήσεις τόσο αναλυτικές που σίγουρα θα εξασφαλίσετε το τέλειο αποτέλεσμα! quote

Και αυτό ήταν το απλούστερο παράδειγμα που μπορούσαμε να σας αναφέρουμε. Χρησιμοποιώντας λίγη φαντασία σίγουρα το μικροακουστικο spy μπορεί να σας προσφέρει απεριόριστες δυνατότητες.